Deadly Strike

deadly strike head
Beat'em'up rajongó vagyok. Ennek vannak hátulütői is, például tudok ilyen játékokkal játszani mint ez is. Van e ennél rosszabb? Igen, amikor ráveszek valakit, hogy játsszon velem. Ha a fenti borítót meglátja valaki kezdjen el rohanni az ellenkező irányba vagy gyújtsa fel a PS2-jét mielőtt elindítja és esküszöm jobban jár. Aki nem hisz a szavamnak, esetleg bátor 'gamer' vagy esetleg tudja miről is beszélek (őszinte részvétem) akkor olvasson tovább, én figyelmeztettem.

A Deadly Strike mindaz ami miatt léteznek low budget játékok. Azok a játékok amikről inkább nem beszélünk, valahol valaki elkészítette őket pénzért és nem gondolt arra, hogy ezzel valaha valahol bárki is játszani fog. Elvégre egyetlen szóval sem hergel minket a borító arra, hogy vegyük meg. De ha mégis így tettünk akkor lehajtott fejjel megadjuk magunkat és elindítjuk a produktumot miközben csendesen imádkozunk jó játékokért.

deadly strike 1

Soha nem láttam ilyen rossz intrót. Ez már túl van az annyira rossz, hogy jó kategórián is.. kétszer. Eredendően a majdan játszható karaktereket mutatják be: Egy villanypásztorok között motorozó srác ezüst hajú (szerintem eltévedt mert végig ezt teszi), egy iskoláslány aki naginatával jár suliba és magányosan mozgó babakocsikat ment meg a vezető nélküli kamiontól, egy bérgyilkos aki összerakva hordja a villámot szóró M16-os puskáját, egy díjbirkózó aki az öltöny alatt is hordja a rózsaszín ruciját, egy kémnő aki 1,44 es floppykon hordja a titkos terveket és egy kapuerista akit összever a saját hasonmása. Ez mind az intróból derül ki...

A játék történetében nem vagyok biztos, a netes fórumokból és a különböző rejtett infókból valami vállalat egy harci játékot eszel ki egy szigeten amire szabadon lehet jelentkezni és akkor a mindenható cég teljesíti egy kívánságod. Na most egyesek szerint az egész egy virtuális valóságban játszódik mások szerint pedig csak a Sötét Sógunt és seregét kell megalázni minden különösebb cél nélkül. Hát jó...legalább eldönthetjük, hogy mit is hiszünk mindarról ami a TVnknek jelenik meg.

deadly strike 2

Valamely hőst-hősöket kiválasztva egy 2d-s háttér elé kerülünk ahol a gép által ránk zúdított ellent addig püföljük amíg el nem fogynak és a megjelenő kék karikába lépve a következő 2ds helyszínre nem kerülünk. Zseniális...egyébként tényleg az, mert ez a technika nekem már a Silver című (Dreamcast és PC) játékban is tetszett mert így legalább nem annyira ronda minden mint a karakterek, akik sajnos 3Dsek és olyanok is. Szóval kipucolunk néhány ösvényt, barlangot és erdei kis hidat mikoris az első főellenség elé kerülünk, aki egy bazi nagy medve bunkóval. Ha ő is hatalmas effektek közben elszublimál akkor kapunk egy értékelést és mehetünk a következő pályára, eredményünktől és nehézségi foktól függ, hogy melyikre, mert több út van (atyaúristen). A taktika ugyanaz mindenhol, vannak ninják, gyalogosok, szerzetesek, szamurájok, különböző színekben és méretben, főellenségek (kedvencem a rózsaszín mantikór!!) és végül egy tetőn megverekszünk a fekete sógunnal aki rohadt könnyű majd kapunk egy állóképet elmosott betűkkel 10 másodpercre, hogy esélyünk sem legyen értelmezni mi van és kitesz a menübe a program ahol a szerzett pontokból más csúnya 3Ds ruhákat vásárolhatunk a karaktereknek és elkezdhetjük újra a nagyjából 35 perces kalandunkat...(uram irgalmazz)

deadly strike 3

Mi is mindezzel a gondom... az, hogy nagyon szórakoztat. Annyira fárasztó és annyira beat'em'uo, hogy nem tudok ám rá haragudni igazából. Az intrót mindig megnézzük, mert annyira rossz és sok ismerősömmel gyorsunk végigtoljuk, csak hogy megalázzuk a fekete sógunt újra és újra. Az igazság az, hogy nagyon kevés ilyen típusú játék van PS2re, pedig igény lett volna rá szerintem, így még az ilyenekkel is képesek vagyunk játszani...

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés