2014 KMO - retro játékkiállítás

2014-kmo-head
A kispesti KMO-ban is tiszteletünket tettük (azért a többes szám, mert Mári Zsolti is ott volt) május 24-25.-n a Gyermekkorunk Játékai című kiállításon. A videojátékos szekció csak egy részét képezte az egyébként kimondottan színvonalas felhozatalú tárlatnak. Csak korlátozottan vagyok rajngója ezeknek a régi játékoknak, de még így is szinte meghatódtam egy-egy ismerős darab láttán. Ajjaj, de régen is volt...

Mint gyűjtő, természetesen ismerem e régi tárgyak birtoklásának érzését, főként az igazi ritkaságok és egyedi darabok láttán bólogattam elismerően. Márpedig voltak ilyenek is, tervezési fázisból való fából farabott munkamodellek, öntőformák, előszériás darabok. Külön teremben kapott helyet a rákóczifalvai Macimúzeum gyűjteményének egy része, ahol többtucat ősrégi plüssbrummogót láthatott az érdeklődő közönség. Bár ez a téma sem érint igazából, de mindeképpen megérdemel egy elismerést részemről a múzeum munkatársainak elhivatottsága.

Alant a galériában nézhetitek meg a rendezvényen készült fotókat, nagy részük saját készítésű, de Mári Zsolti albumából is nyúltam párat.

HEADER 

 
0 #3 sumblinker 2014-07-02 19:31
Idézet - SakmaN:
Na ja. Egyébként Pocket-ből is van ilyen áttetsző...
Szeretek Kazinczy szerepében tetszelegni, a nyelvújítás mindig ráfér a magyar nyelvre.

Minden jöhet, ami átlátszik. :P
Quote
 
 
+1 #2 sakman 2014-06-14 16:26
Na ja. Egyébként Pocket-ből is van ilyen áttetsző...
Szeretek Kazinczy szerepében tetszelegni, a nyelvújítás mindig ráfér a magyar nyelvre.
Quote
 
 
0 #1 sumblinker 2014-06-14 16:10
Mennyire rá voltam gyógyulva arra az átlátszó GB-ra. "plüssbrummogó" :D
Quote
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés