Harry Potter játékok

harry-potter-head
Avada Kedavra!

Ha egy elfogulatlan véleményt akartok az elmúlt évek HP játék terméséről olvasni, keresve sem találnátok megfelelőbbet: finoman szólva, nem vagyok az a kimondott die hard Harry Potter fan – de szinte minddel játszottam.

Star Wars játékok IV.

star-wars-spec4-head
Every saga has an end…
Utolsó fejezetéhez érkezett a SW játékokat boncolgató bejegyzésem, melynél nézzétek el nekem, ha hónap szerint esetleg nem lesznek megjelenési sorrendben a játékok…

Star Wars játékok III.

star-wars-spec3-head
Végre odáig sikerült fajulnom, hogy nekiugorhatok a harmadik SW játék összefoglalónak. Mint ahogy említettem ’99 érthető mód leginkább az Episode I. éve lesz.

Star Wars játékok II.

star-wars-spec2-head
Ahogy a Birodalom most én is visszavágok – folytatódjék a SW játék bemutató, immár több személyes élménnyel, mint valaha! (Ezt a szöveget sárgán képzeljétek el egy, a galaxist ábrázoló háttér előtt, trapéz alakban beúszva.)

Star Wars játékok I.

star-wars-spec1-head
Mindjárt az elején leszögezem, az ÖSSZES SW játékot (mely retro, flash, mobil kategóriában és arcade játéktermi gépekre megjelent) közel lehetetlen lenne felsorolni és kielemezni – még segítséggel is, de azért szerintem egy egész átfogó kis listát rittyentettem a messzi-messzi galaxis játékairól.