Hamarosan megnyílik a flippermúzeum!

pbal-gallery-head

Személyesen már volt szerencsém többször is meglátogatni az akkor még készülő - épülő tárlatot (és közben evett az irigység, hogy Balázséknak sikerült a szinte lehetetlen), hamarosan a nagyközönség előtt is megnyílik a Pball Gallery névre keresztelt flippermúzeum! Magyarország első, és Európa legnagyobb ilyen INTERAKTÍV kiállítása igazi csemege minden olyan érdeklődő számára, aki szép emlékeket őriz ezekről csillogó, csattogó, zenélő flippermasinákról. A 300 nm-es pincében több, mint 130 gép van kihelyezve, elvileg mindegyike működő, kipróbálható állapotban! A régebbi gépek üzembiztossága sajnos már nem az igazi, így elég sok és folyamatos munkát jelent ezeknek a masináknak a karban tartása, javítása, úgyhogy maximum respect Balázséknak!

A múzeumot 2014 április 10-től lehet látogatni, további részletekért keressétek fel a hivatalos weboldalt vagy a facebook oldalt.

Ízelítőként sasoljatok meg a tavaly októberi VIP napon / versenyen készült fotók közül néhányat! Érdemes ellátogatni, garantált időutazás!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés