1 éves a sárgakazi.hu

1-eves-head
/ Rövid történetem: hogyan kerültem a honlaphoz /

Igen emberek, egy éves honlapunk már. :D Milyen gyorsan telik az idő…

Jómagam csak egy bő féléve vagyok “aktív” tagja, de ez idő alatt rengeteg cikk gyűlt össze, SakmaN, sum-blink, Doom, Gulandro, és jómagam által.

Hadd meséljem el, hogy ismerkedtem meg én e gyönyörű honlappal:

2012. május nemtudomhányadika. Szokásomhoz hívően olvasom a Délmagyarországot, mikor meglátom e kis cikket: VIDEÓJÁTÉK KIÁLLÍTÁS CSAK KÉT NAP ALKALMÁVAL! Mivel én egy NERD vagyok, már nyitás napjánál ott vagyok, és nézegetem mi is van ott: az Amigától a CD32-ig, a Commodore64-en át a minden.

Elsőnek kis is próbáltam a Gradius-t amiről először azt hittem arcade kabinet, de ekkor odajön hozzám a főnök, Szakács Gábor alias SakmaN, és mondja, hogy ez egy NES, egy arcade-dal összekötve. :) Erre én pauzázok, beütöm a híres Konami kódot (fel, fel, le, le, bal, jobb, bal, jobb, B, A) és erre megnő az energiaszintem. Körülöttem állók, furcsán néznek: mégis mit  csináltam? Egyszerűen megkönnyítettem a játékot! :D

Járom tovább a komplexumot, és lám mit látok: egy eleven C64-et Wizard of Wor-ral! Toltam zsinórban öt meccset vele, felejthetetlen élmény volt. :D Valahogy én mindig is szerettem volna egy C64-et, hiszen annyi jó játék van rá: Supremacy, Monty on The Run, Eliminator és még napestig sorolhatnám.

SakmaN megmutatta nekem személyes kedvencét: az Aladdin-t a Sega-n. Ö szerinte kellett volna bele egy password-szerűség, de sztem így is könnyű ez a verzió. SNES-en volt Parodius, SMB All Stars, és egy DKC (asszem).

N64 is volt: megfogadtam a jó istennek, adok még egy lehetőséget, hogy megszokjam ezt a kontrollert. Sajnos nem sikerült. :(

Másnap SakmaN-nak vittem egy XXL-es zacskónyi sárgakazit és Mega Drive játékokat. Ott ismerte meg pl. a Big Nose the Caveman-t, aminek egy furcsa kapcsoló van a hátoldalán.

Nap végére elmondta nekem van ez a honlap, és hogy jó lenne még egy új tag.

És íme itt csatlakoztam a Sárgakazi.hu-hoz. :)

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok, sok ajándékot. :)

Ígérem majd lesznek még gameplay-ek a YouTube-os honlapra, mert már majdnem hogy 2 hónapja nem volt rajta friss videó.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés