1 éves a sárgakazi.hu

1-eves-head
/ Rövid történetem: hogyan kerültem a honlaphoz /

Igen emberek, egy éves honlapunk már. :D Milyen gyorsan telik az idő…

Jómagam csak egy bő féléve vagyok “aktív” tagja, de ez idő alatt rengeteg cikk gyűlt össze, SakmaN, sumblinker, Doom, Gulandro, és jómagam által.

Hadd meséljem el, hogy ismerkedtem meg én e gyönyörű honlappal:

2012. május nemtudomhányadika. Szokásomhoz hívően olvasom a Délmagyarországot, mikor meglátom e kis cikket: VIDEÓJÁTÉK KIÁLLÍTÁS CSAK KÉT NAP ALKALMÁVAL! Mivel én egy NERD vagyok, már nyitás napjánál ott vagyok, és nézegetem mi is van ott: az Amigától a CD32-ig, a Commodore64-en át a minden.

Elsőnek kis is próbáltam a Gradius-t amiről először azt hittem arcade kabinet, de ekkor odajön hozzám a főnök, Szakács Gábor alias SakmaN, és mondja, hogy ez egy NES, egy arcade-dal összekötve. :) Erre én pauzázok, beütöm a híres Konami kódot (fel, fel, le, le, bal, jobb, bal, jobb, B, A) és erre megnő az energiaszintem. Körülöttem állók, furcsán néznek: mégis mit  csináltam? Egyszerűen megkönnyítettem a játékot! :D

Járom tovább a komplexumot, és lám mit látok: egy eleven C64-et Wizard of Wor-ral! Toltam zsinórban öt meccset vele, felejthetetlen élmény volt. :D Valahogy én mindig is szerettem volna egy C64-et, hiszen annyi jó játék van rá: Supremacy, Monty on The Run, Eliminator és még napestig sorolhatnám.

SakmaN megmutatta nekem személyes kedvencét: az Aladdin-t a Sega-n. Ö szerinte kellett volna bele egy password-szerűség, de sztem így is könnyű ez a verzió. SNES-en volt Parodius, SMB All Stars, és egy DKC (asszem).

N64 is volt: megfogadtam a jó istennek, adok még egy lehetőséget, hogy megszokjam ezt a kontrollert. Sajnos nem sikerült. :(

Másnap SakmaN-nak vittem egy XXL-es zacskónyi sárgakazit és Mega Drive játékokat. Ott ismerte meg pl. a Big Nose the Caveman-t, aminek egy furcsa kapcsoló van a hátoldalán.

Nap végére elmondta nekem van ez a honlap, és hogy jó lenne még egy új tag.

És íme itt csatlakoztam a Sárgakazi.hu-hoz. :)

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok, sok ajándékot. :)

Ígérem majd lesznek még gameplay-ek a YouTube-os honlapra, mert már majdnem hogy 2 hónapja nem volt rajta friss videó.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés